Week(end)update week #6: Prinsenbal en Klunen!

De week waarin Jan (v S) 20 werd. Verder werd door de voorzitter alvast bier ingeslagen voor de laatste weken bouwen en de carnaval, want het komt steeds dichterbij!

Op dinsdag werd voor het eerst vergaderd voor de beruchte ‘dinsdagavond’, de laatste officiële carnavalsavond (denk wel aan het afbreken op woensdag wat er net zo goed bij hoort!) die traditiegetrouw door de Kwoaje Keie en sinds vorig jaar in samenwerking met Non Bon Bini op een leuke manier wordt afgesloten. Na enkele jaren een volledig (quiz-)programma in elkaar te hebben gedraaid (zie het script van vorig jaar) hebben we er dit jaar voor gekozen om het was anders aan te pakken.

Toegegeven, dit heeft niet alleen te maken met tijd- en inspiratiegebrek, maar net zo goed met het feit dat deze commissie ook liever wat langer in Lith wil blijven hangen dan om 14.00 al in de pub te moeten zijn om de nodige voorbereidingen te treffen. Maar ondanks dat er voor ons dit jaar wat minder werk in zit denken we wel degelijk dat het een geslaagd idee is. De bedoeling is dat iedereen een geheime opdracht krijgt die hij of zij samen met een partner uit moet voeren tijdens de carnaval. Door deze actie op foto of video vast te leggen hebben we op dinsdagavond voldoende bizar materiaal voor een vermakelijk uurtje. Over de precieze invulling van de opdrachten en de avond horen jullie nog. Mocht je jezelf nog niet hebben ingeschreven, doe dit dan snel!

Verder deze week de volgende happenings: Fleur nodigde ons allemaal uit voor een feestje, enkele kregen nog te maken met wat naweeën van Amsterdam en de politie was op zoek naar deze jongen. Verder bracht Teun ons dit schokkende nieuwsfeitje, inclusief foto, wat voor de nodige ophef zorgde, inclusief een reactie van de Hugo Borst (ongenuanceerd tot aan de korst) van Non Bon Bini: Chema.

Afijn, inmiddels is het weekend aangebroken. Op vrijdag een gezellig feestje in de volgeladen garage van de nieuwe maar goed ingeburgerde Megenaren John & Marisa.

Op zaterdag werd er weer eens ouderwets gebouwd. Nouja, ze hadden de kleren er in ieder geval voor aangetrokken. ’s Avonds stond natuurlijk niets minder dan het Keiendonkse prinsenbal op het programma, inclusief pre-prinsenbalparty waar een verstekeling werd gesignaleerd. De gekke bekken wedstrijd van de avond is gewonnen door Lisa, al deden Jut&Jul ook goed hun best. De nieuwe camera van Geert heeft overigens wel wat kuren. Ik ben dan wel mijn jas kwijt geraakt (iemand gezien?) maar ik weet toch zeker dat ik mijn achterhoofd nog wel heb en ik betwijfel ook dat deze DJ alles zo kan overzien.

Al bij al was het natuurlijk een mega geslaagde avond, waarbij ook de afterparty moet worden genoemd. Sommige gingen traditioneel naar de pub maar vele waren ook te vinden in de crib van de adjudant, natuurlijk met Obama schort. Ook dank aan de gezellige mede carnavallers van over de Maas en uit Oss. Voor een uitgebreider verslag zeggen ook deze week de foto’s weer meer dan vele woorden, dus ga snel kijken.

Op zondag dan tot slot nog een dag vertier. Een van de weinige evenementen waarbij het wel leuk stappen is in Oss (in my opinion), het Klunen. Je moet wel een beetje door de drukte heen kijken maar toen ‘de kamer’ eenmaal met 50% Megen was gevuld en iedereen al het benodigde op had om het vele fysieke contact (door de drukte dan .red) niet meer als irritant op te vatten werd het reuze gezellig! Helaas geen foto’s omdat de batterijen van de camera leeg waren. De dag heeft in ieder geval voor een geheel nieuwe betekenis van HD ready en full HD gezorgd!

Oh Non Bon Bini, wat een weekend was dit toch weer..! Nog één weekend te gaan en dan wordt het 5 dagen lang net zo gezellig als afgelopen weekend.

Nog even een huishoudelijke mededeling betreffende portretrecht voordat ik deze nachtelijke schrijfsessie ga afbreken: omdat niet iedereen van het twenty first century big brother idee houdt worden op verzoek bepaalde foto’s verwijderd, zoals het CBP beaamd. Een mailtje is voldoende, al denk ik dat door mijn persoonlijke filter als webmaster (no K I S S I N G en full HD materiaal) het meeste vervelende wel offline blijft.

De muziek van deze week werd mij aangeraden door Niek K. die denkt dat dit een carnavalskraker kan gaan worden, maar ik hou het toch echt op de Jansen! Verder natuurlijk de mega relaxte nieuwe van de Partysquad.

Bis zum!

Leave a Reply