Week(end)update week #4: Verenigingenquiz en stappen in Tilburg!

Het trainen is weer begonnen, de winterstop is officieel voorbij! Verder werd Maud 21, al is het feestje al geweest.

Deze week werd op woensdag cribs opgenomen, in plaats van op de gebruikelijke maandagavond. De aflevering is inmiddels al 50 keer bekeken en ondanks dat er één liedje in ontbreekt, is het ook deze keer weer een groot succes.

Verder konden alle leden op woensdagavond de themakleding ophalen, de kledingcommissie zat er klaar voor. De themakleding van dit jaar ziet er ontzettend mooi uit en iedereen was dan ook vol lof. Even een kanttekening van de kledingcommissie: probeer wel voorzichtig om te gaan met de kleding (voor zover mogelijk met carnaval) omdat het de bedoeling is dat ze na de carnaval weer worden verkocht!

Omdat de training op donderdag was afgelast werd de selectie de spinzaal ingejaagd. Naar horen zeggen een succes al zaten er voetballers bij die het niet zo hebben op al dat fietsen…

Ondertussen werd de jeugdpronkzitting doorgenomen. Deze is zondag na de gewone pronkzitting en ook Non Bon Bini zal hier met een aangepast programma een optreden verzorgen. We zijn om 17.15 aan de beurt dus mocht je in de buurt zijn en jezelf vervelen, loop even binnen!

Op vrijdag was het zover: de verenigingenquiz was aangebroken en onze jongens Stefan en Teun waren er klaar voor. Nou staat er al een uitvoeriger verslag elders op de site dus laten we het hierbij, het enige wat er natuurlijk ontbreekt zijn wat foto’s, dus zie hier. PS: Niek, vuile rat! 😉

Oh je ziet het trouwens goed op de foto, juffrouw Mattie was er ook en ze vond het erg gezellig om met ons weer eens terug te gaan naar groep 3!

Na de verenigingenquiz is er een delegatie doorgestroomd naar de pub, waar Stefan, Jacques en Jurgen hun eigen quiz begonnen met onder andere de vraag noem alle Amerikaanse staten. Nadat de hele pub zich ermee bemoeid had, waaronder ook Rene Driessen, kwamen ze tot een totaal van 45, niet slecht! Toen Jacques Rene de volgende dag tegen kwam riep Rene meteen de overige staten, die had hij toch nog even snel opgezocht!

Maar de avond eindigde niet in de pub.. Jacques stelde zijn crib ter beschikking voor nog meer quizvragen met het inmiddels welbekende Buzz, tot in de vroege ochtend.

Over cribs beschikbaar stellen, heel Non Bon Bini was op zaterdagavond uitgenodigd in Tilburg, waar Sjors zijn crib had ingericht als een waar uitgaansoord. Iedereen had dan ook veel schik. Ook gezellig stappen was inbegrepen. Achteraf ook nog even 100 snacks warm gemaakt en met de frituurpan in de hand werd iedereen gevoerd, waarna kon worden overgegaan tot een partijtje stoeien, wat Stefan zijn schouder kostte. Schade van het avontuurtje: kapotte lamp, poster en een huis vol met frituurvet maar het was super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar! Check de vele andere foto’s voor een uitgebreider overzicht. Er is ook veel leuks gefilmd dus wie weet komt er ooit nog wat van naar boven, of beter gezegd online!

Op zondag heeft iedereen wat uitgeslapen, wat playstation gespeeld en op de terugweg even langs de Mac gereden, inclusief ballenbak. ’s Middags waren enkele van ons te vinden in de pub waar een potje kaarten werd gespeeld. ’s Avonds stond de generale van de generale voor de pronkzitting op het programma, maar over de pronkzitting komt nog een aparte post.

Over wat de overige leden van Non Bon Bini dit weekend hebben gedaan is niet veel bekend. Paul en Lisa zaten in Zoetermeer, of zoeterminder zoals Paul het liever noemt. Zo waren de jongens in Tiburg ook geen consuminder-mannen, maar consumeer-mannen.

Check verder deze strip en dit hele dikke nummer, wat we over vier weken met carnaval absoluut vaak terug gaan horen!

PS: Ik heb ook besloten de foto’s van de Ulysses wa kunde en wa kende quiz online te zetten.

Leave a Reply