Update: verenigingenquiz

Onze toptwee Stefan en Teun hebben het helaas weer niet ver weten te brengen bij de verenigingenquiz. Ze zijn zelfs laatste geworden (24e)…

Beide avonden begonnen om 19.30 in het MFC van Megen, Acropolis, maar alleen de vrijdag was al meer dan genoeg voor ons. Er waren ruim tien Non Bon Bini leden aanwezig om Stefan en Teun aan te moedigen.

Die hadden wat moeite met de uiterst moeilijke vragen die zij voorgeschoteld kregen. Zo begon het al met de hoofdstad van Zwitserland, tsja hoe moet je dat nou weten?! Het was in ieder geval geen Wenen zoals onze toptwee antwoordden. En hoe heet de film waaruit dit fragment komt? Volgens Stefan en Teun leven deze leeuw, zebra, giraffe en neushoorn op Antartica, en niet op Madagaskar. Foutje moet kunnen..?!

Gelukkig zaten er ook vragen bij waar onze jongens geen problemen mee hadden, en een beetje vals spelen kan ook geen kwaad om de punten wat omhoog te krikken. Ze stonden halverwege de quiz dan ook op de 2e plaats, maar hebben het tijdens de laatste ronde, het inzetten op een categorie, vreselijk verknald waardoor we eindigden met een score die zelfs de 10 niet oversteeg.. Volgend jaar beter zullen we maar zeggen, driemaal is scheepsrecht!

De KK brachten het er beter vanaf: Jacquesapenstaartjeorganon.nl en Non Bon Robinni Kuijpers werden 7e. Marc Racebeen en de Butch, onder de naam KK Kaarters (eigenlijk KC ’t Kwakkie), zelfs 5e.

De top drie zag er verder als volgt uit:

  1. KRIK
  2. One voice
  3. Magus TV

Check hieronder de indeling van de poules, zoals je hem ook op deze foto’s kunt zien:

Ronde 1 Ronde 2 Ronde 3 Ronde 4
Rollend creatief Per ongeluk Magus TV Goed zat
Krik Keienrenners Harmonie PAAA RKSV Ulysses
K.B.O. Maasruiters One voice Keienbloazers
Megense comedie junior Kwoaje Keie Kaarters K.V.O. Kwoaje Keie
E.H.B.O. Megense comedie Langste straatje Heemkunde
Non Bon Bini Kaarsen dragers Acropolis Soos ’t Trepke

Leave a Reply