Vakantie 2011!

Op verzoek van Paul en Lisa hierbij het welbekende vakantie topic! Namens NBB wensen we iedereen een prettige vakantie! Laat maar horen, die verhalen.

Benieuwd naar wat iedereen vorig jaar of in 2009 deed?!

5 comments to Vakantie 2011!

 • Mariska en Ton

  We zijn bezig aan onze tweede dag op het Griekse eiland Kreta. Nog geen wolkje gezien, 30 graden en een lekker briesje! heerlijk weer hier!als we onze activiteiten achter de rug hebben horen jullie meer!
  Groeten vanuit Piskopiano!

 • Wibi Soerjadi

  Wat voor piano?

 • Lisa en Paul

  We hebben Istanbul maandagavond achter ons gelaten. Daar vooral onder de indruk van moskee Hagia Sophia – een overweldigend bouwwerk, zowel van binnen als van buiten. Veel rondgewandeld in Istanbul, lijkt er wel of echt iedereen iets te verkopen heeft. En dan niet alleen in de Kruiden- of Grote Bazaar, maar echt overal. Thee, nootjes, kleren, zonnebrillen – noem maar op, je kunt het op elke straathoek kopen. Maandagavond met de nachtbus naar Cappadocia gereden en daar vandaag een tour gemaakt. Bijzonder landschap dankzij vulkaanuitbarstingen. Morgen deel twee van de tour en dan richting de (Turkse/Griekse) kust.

 • Ron

  Mooie verhalen, luitjes.

 • Lisa en Paul

  ‘Kalimera is goedemorgen, kalinichta is goede nacht…’, enzovoorts. Verblijven dus in Griekenland – maar zien dat we verhaaltechnisch nog in Turkije zitten. Daar vanuit Cappadocia naar Pamukkale gegaan, een ‘natuurfenomeen’ waar vooral de Russen wel raad mee weten. Gelukkig waren we er vroeg en hadden we de witte waterterrassen nog voor onszelf. Met de boot naar ons eerste Griekse eiland – Samos. Strand op 1 minuut lopen, lekker rustig. Anders dan de hectiek van Athene die we nu ervaren. Net nog zat een van de verkeersaders verstopt met stakende taxi(chauffeur)s. Natuurlijk de echte Acropolis op geweest en genoten van de stad. Morgen weer verder voor onze laatste week. Wat we nog willen meepikken: twee eilanden (Alonnisos en Corfu) en Meteora (niet het album van Linkin Park, maar de kloosters op rotspilaren). Lator.

Leave a Reply