Non Bon Bini weekend 2011: een evaluatie met film materiaal!

Eerst even een paar mensen bedanken, daarna gaan we over naar het filmpje. Ten eerste de barman en -vrouw die invielen voor Geert “gipsvoet” van Schijndel: Thijs en Lieke. Super bedankt namens de hele CV! Ook Wim bedankt voor de hapjes, de Raad van Elf voor de komst, Marc Janssen voor het dragen van het Non Bon Bini hoedje en natuurlijk de organisatie.

Tot slot mogen ook Mari en Berdi niet ontbreken: bedankt!

Dat gezegd hebbende hierbij meteen een aankondiging, dit was waarschijnlijk het laatste Non Bon Bini weekend. Ondanks dat het geslaagd was viel de opkomst tegen. En dan is het jammer te noemen dat er weinig(?) KK’s komen en RndT gaat stappen in Heesch, maar het begint ermee dat de eigen leden het ook grotendeels lieten afweten..

Afijn, zoals gezegd was het voor de aanwezige wel degelijk gezellig. We hebben we er ook een ontzettend leuk filmpje aan over gehouden en mogen ook nog eens €600 in de kas doen die we aan de vrijdag- en zaterdagavond hebben overgehouden, dus al bij al is het lang niet slecht!

1 comment to Non Bon Bini weekend 2011: een evaluatie met film materiaal!

  • Lisa en Paul

    Een vakantietopic ontbreekt vooralsnog (Niek?) dus maar even zo: we hebben het heerlijk in Turkije. Sinds vanochtend half 6 in Istanbul en bij de tweede hostel-boek-poging was het al raak. Na korte powernap door een (le) grande bazaar gestruind en langs grote moskeeen (geen puntjes hier op ons Turkse toetsenbord) gelopen. Die gaan we morgen bezoeken. In Istanbul blijven we drie nachten en daarna reizen we door naar Cappadocie. Einde bericht.

Leave a Reply