Non Bon Bini weekend 2011: Oh Oh Megen & Date night!

Feesten, feesten, feesten! Dit jaar gaat het gebeuren op 15, 16 en 17 april: het Non Bon Bini weekend van 2011. Lees hier meer over het spectaculaire programma.

Op vrijdag gaan we vanaf 20.30 van start met een ordinaire Haagse thema avond: Oh Oh Megen. Verkleed je als Barbie, Tijgertje, Jokertje, Snipertje, Matsoe Matsoe of trek je eigen ordinaire pak aan. De haartjes strak en je kunt er tegenaan. Lekkaaa! De pub zal worden omgetoverd in een Haags café inclusief bijbehorende borrels en muziek. Iedereen komen dus! Ja toch?!

Vergeet op zaterdag niet van kleren te switchen. Je kunt je ordinaire pakje beter thuis laten, want het is date night! Iedereen krijgt een nummer toegewezen en je krijgt allerlei mogelijkheden om met iemand van het andere geslacht (of eigen geslacht indien wenselijk) in contact te komen. Dit door middel van briefjes, opdrachten, muziek en ook film, want er zijn voldoende vrijgezellen die zich door middel van een filmpje tot jou willen richten. Wie weet eindig je nog wel in het vrij(e) hoekje met iemand.. Spannend!

Tot slot de zondag. Geen spectaculair programma, maar vanaf 14.30 gewoon gezellig nababbelen over de carnaval en het feestweekend.

Alsof dit programma nog niet genoeg gezelligheid gaat brengen, hebben we ook nog 3 Non Bon Bini-jarige tijdens het weekend! Op zaterdag wordt Paul 24 en Ton v R. 22 en op zondag wordt Mart 25.

Check hieronder onze rete vette poster (thanks Niek Beck!) en zorg dat je erbij bent. De voorgaande jaren waren ook een groot succes, zoals je hier terug kunt bekijken en vooral ook zien!

Tot de 15e, 16e en 17e!

Leave a Reply