Soos ’t Trepke & Madhouse: 9 april 2011!

Ook in 2011 zal Soos ’t Trepke weer voor het nodige spektakel gaan zorgen. De carnaval is weer voorbij dus tijd voor een nieuwe soos!

Na een succesvolle soos samen met Madhouse uit Ravenstein vorig jaar, zetten we dit succes voort in Megen. En wel op 9 april met de vetste rockband uit Oss; RAMMBAMM.

Wat kun je verwachten? Van AC/DC tot Queen, van Red Hot Chilli Peppers tot Robbie Williams en meer! Ervaren jongens die een drukbezette agenda hebben in 2011! DJ Dirk Megens zal jullie warm houden tussen de bedrijven door en na afloop. Knallen dus!

LET OP: we gaan voor deze soos kaarten verkopen. En wel voor 7,50 euro bij Oele Wijnimport, Onder Andere, Bar the Royal pub, Soos Madhouse te Ravenstein en Last Hair Fashion. Leden krijgen 2 consumpties.

1 comment to Soos ’t Trepke & Madhouse: 9 april 2011!

Leave a Reply