Week(end)update week #49: Pakjesavond!

Na het feestje bij Lisa en een avondje buzzen bij KC doordeweeks was het weekend weer aangebroken. Op vrijdag betekende dit: pakjesavond!

De pakjesavond stond voor de meeste garant voor een gezellige avond met de (schoon)familie en enkele cadeaus. Andere vieren geen sinterklaas maar doen aan kerst. Even een overzicht van de gekregen cadeaus:

Ctje kreeg een trouwjurk. Chema kreeg van een reclamebureau een fotoshoot, evenals Remy. Remy had ook nog een nieuwe rap hit uitgebracht. Mariska kreeg de nieuwste auto: de SMARiska en Danny onderging een metamorfose op kosten van de Sint. Geert houdt niet van Sinterklaas en vertrok en hoe Sjors zijn dagen besteedde is onbekend.

Behalve aan Non Bon Bini leden gaf Sinterklaas natuurlijk meer weg. Zo kreeg Beckham een nieuwe tattoo, Paris Hilton een nieuwe CD en kreeg Jules een rol in de nieuwe Pirates of the Carribean. Overigens worden de nieuwe leden van Non Bon Bini ook steeds meer bekeken en werd Ton v R na het buzzen benoemd tot wetenschapper.

De zaterdag stond voor enkele leden nog steeds in het teken van Sinterklaas. Andere gingen na het gebruikelijke Mario karten even lekker borrelen in de kantine om vervolgens met enkele jong mannen een van meest kansloze avonden van hun leven te gaan beleven in de Luunenburg, waar WC Experience optrad:

Winnaar van het pokertoernooi wat op hetzelfde tijdstip plaatsvond was overigens wederom Ton de K.

De zondag was weer voetbaldag, tenminste voor de meeste. De spelers van het 2e kwamen voor een potje trainen op estadia dun Heuvel. In de kantine was het zoals gewoonlijk weer gezellig maar helaas wist het 1e niet te winnen van onze aartsrivalen uit H*r*n.

Volgens geruchten ging het er in ’t Keike ook ruig aan toe deze week, ze hadden geen bier en geen wisselgeld meer…

De hit van deze week is, ook als je niet van NederHop houdt, is zonder twijfel deze. Mocht je hem echt niet diggen dan is gaan we ff swingen of dansen.

Zijn er trouwens nog mensen die vette cadeaus hebben gehad van Sint & Piet, graag als reactie plaatsen!

Zelf fotofucken kan hier of als je wat sneller tevreden bent hier.

PS: ’t Gertje heeft een Non Bon Bini geschiedenis geschreven, vanaf nu te lezen op de site!

Leave a Reply