Kerstsoos 2010!

Kerst is een feest van tradities. De avond van soos ’t Trêpke vormt daar geen uitzondering op! Vandaar precies dezelfde aankondiging als vorig jaar.

Komt kerst, komt Soos. Want nog belangrijker dan sneeuw of kerk is de jaarlijkse feestavond op eerste kerstdag (25 december). Tenminste, dat vinden wij als bestuur van Soos ’t Trepke. Op die wonderlijke avond staat vanaf 21.00 de coverband 5150 onder onze kerstboom. Als cadeau van ons naar jullie, enthousiaste soosbezoekers.

Eenmaal binnen pakken we samen dat presentje uit. Onder die strik en dat cadeaupapier zitten namelijk tal van verrassingen. Tipje van de sluier? Kleintje dan: artiesten als Coldplay, Kings of Leon, U2 en Kane sieren de setlist van coverband 5150 op. Niet gek dus dat onze kerstsoos jaarlijks uitverkoopt. Volloopt met Megenaren die samen gezellig met wat vocht de resten van het kerstdiner weg spoelen.

Wil je erbij zijn? De kaartverkoop begint nu en tickets zijn te koop bij Bar Royal Pub, Oele Wijnimport, Last Hair Fashion en Onder Andere. Hohoho Merry Kerstsoos!

Ging het te snel? Hier even alles kort op een rijtje.

Waar: Acropolis
Wat: Kerstsoos
Wie: Van ’t Trepke, voor jullie
Waarom: Moeten we hier echt nog gaan uitleggen dat het altijd oergezellig is?
Wanneer: Eerste kerstdag, 21.00 uur.
Maar: Koop wel snel een kaartje.
Waar: bij Bar Royal Pub, Oele Wijnimport, Last Hair Fashion en Onder Andere

Leave a Reply