Non Bon Bini & Jeugdkamp 2010

Zoals de meeste leden en fans van Non Bon Bini wel weten spant menig NBB lid zich in voor stichting Jeugdbelangen. Zo niet in het heden, dan wel in het verleden. Zaterdag gaat het jaarlijkse hoogtepunt van ‘de jeugd’ weer van start: het 7 daagse jeugdkamp!

Dit jaar vertrekken we naar Boxtel, waar we met ruim 100 kinderen, kookstaf en leiding de boel onveilig gaan maken. Het thema van dit jaar is landenkamp, de schitterende kampboeken kun je hier in zijn geheel vinden.

Na een week vol spetterende en energieverslindende activiteiten is op donderdagavond de bonte avond, waarbij alles uit de kast wordt gehaald om het de kinderen naar hun zin te maken. Vorig jaar kwamen enkele leiding daarvoor al met leuke filmpjes op de proppen. Gezien het overweldigende succes van toen is die toon dit jaar verder gezet.

Het idee achter het filmpje, gemaakt via het zogenaamde chromakeying, is dat we als leiding de kinderen kwijt zijn. Om ze terug te vinden, moeten we een reis maken over de wereld. En daar staan ons nog verschillende verrassingen te wachten. Kijk en huiver!

Na het aftellen is het overigens de bedoeling dat wij als leiding het kampgebouw bestormen, in onze kleding zoals te zien op het einde van de film en uiteraard met de nodige confetti! Vervolgens kan er nog gelachen worden om de bloopers!

Dat het maar weer een mooi kamp mag worden!

Leave a Reply