29 Augustus: 2 Rockin’ Soos

Zoals jullie in het Brabants dagblad hadden kunnen lezen is het zondag 29 augustus weer tijd voor 2 ROCKIN’ SOOS ofwel ‘de buitensoos’! Tussen 14 uur en 22:30 uur is het Broeder Everardusplein omgetoverd tot een dampend pop en rock festijn.

Drie bands zullen het podium bestijgen om de zomer goed af te sluiten met een stevige portie gitaar en vrolijke popmuziek. In het Brabants dagblad stond de coverband Burn-out vermeldt, deze heeft echter af moeten zeggen wegens omstandigheden.

De eerste band die komt is Fatburger, een stevige rock coverband die nummers spelen van o.a. Pearl Jam, System of a Down, Foo Fighters en Green Day. Een vlammende band die het festival zal openen!

Dan is het tijd voor de Herrie Davidson Band, we gaan terug in de tijd met 60’s & 70’s classic rock! Bekende knallers van o.a. Status Quo, The Rolling Stones, Deep Purple en AC/DC.

Als het donker begint te worden en we allemaal de dansvloer hebben gevonden is het tijd voor B-ware, een allround pop-rock coverband met covers van o.a. Anouk, Robbie Williams, Kaiser Chiefs en U2. Een feest der herkenning!

Tussendoor zal DJ Dirk Megens achter de DJ-booth plaatsnemen!

Al bij al wordt het dus weer gewoon een gezellige dag!
Check hier nog even de poster:

Leave a Reply