Non Bon Bini wereldwijd #21: Zwitserland, Frankrijk & Luxemburg!

Alsof één land niet genoeg is om met mooie NBB wereldwijd foto’s te komen, doet Sanne er gewoon 3 verschillende aan! Eigenlijk 4 zelfs, want haar Europa studiereis van 5 dagen begon in ons eigen landje, in Amsterdam welteverstaan.

Zoals je ziet is daar, op Schiphol, deze eerste foto genomen.

In Sanne’s eigen woorden: “Het schoot me ineens te binnen dat ik nog ’n foto moest maken in Nederland ‘als begin’. Hadden we op de achtergrond (echt!) per ongeluk de douane gezet, dus hup vrouwtje op ons af dat de foto meteen gewist moest worden enz. Snel gewist en supersnel een nieuwe gemaakt. Toen bleek dat m’n gate al gesloten was, dus als ’n gek richting de gate gerend! Een goed begin, is het halve werk…”

Bij de volgende foto hoort het volgende verhaal: “Middenin de nacht in Geneve, toen ik zag welke maatschappij deze bus had wist ik dat ik alleen maar een goede foto kon maken haha!”

Dan Lausanne, Zwitserland. “Het weer was weer heerlijk opgeklaard en we zijn de dag begonnen met ’n stadswandeling door deze stad. De zonnebril kon op, yes!”

“Diezelfde dag nog door naar Bern voor een stadswandeling, ook zwisterland (speciaal gemaakt op Bundesplatz; denk terug aan EK 2008 met al die oranje supporters, wauw!).

“Boven op de Rigi Kulm in zwitserland, op 1800 meter hoogte op ’n doodgewone woensdagmiddag! Hier kreeg ik een smsje van Inge S. dat ze naar Mexico mocht, dus laten we zeggen dat de techniek voorop staat!”

“De volgende dag snel nog een foto genomen tijdens een wandeling door Strassbourg, in Frankrijk, om vervolgens door te rijden naar Oberweiss, Duitsland.”

“Verschrikkelijk vroeg vertrokken uit Oberweiss, en na echt dagen met een heerlijke zon, valt er de laatste ochtend een enorme dikke, lange, plensbui! Ach, kan gebeuren, geeft niets maar de foto’s zijn wat grauwer! Toch nog ’n laatste plaatje uit Luxemburg!”

Weer een geslaagde inzending van Sanne! Ook leuk van het verhaal achter de foto, dat zorgt voor nog meer beleving!

5 comments to Non Bon Bini wereldwijd #21: Zwitserland, Frankrijk & Luxemburg!

 • Ron

  Voor alle lezers die bang zijn dat ik bij terugkomst de redactie (klinkt mooi he Mart) bombardeer met foto’s uit half Engeland en Wales: wees gerust. Ik heb het ding alleen vier dagen lang tot stinkens toe gedragen met de carnaval.

 • Desi

  Sanne, geweldige foto’s! Ik ben zo blij dat je ze maakt en ik kan ook niet wachten op foto’s (met nbb shirt) van je reis in azië! Gelukkig horen we van jou wel waar je overal bent geweest want het mag gezegd worden: boeiende reis, boeiende foto’s!

 • Mariska

  Leuke foto’s San.
  Erg leuk om te zien.

 • Johan Vlemmix

  Wie belt mijn, desnoods met NBB-shirt??

 • Maud

  Ik vind het echt super foto’s! Heerlijk!

Leave a Reply