Zaterdag 17 april: Ulysses wa kunde en wa kende quiz 2010!

Na het overweldigende succes (de kantine zat stampvol) van vorig jaar ook dit jaar weer: de sportquiz. Of beter gezegd, de wa kunde en wa kende quiz. Want na jarenlang een serieuzere quiz over voetbal- en sportkennis te hebben gedraaid heeft de commissie het serieuze de afgelopen jaren wat afgebouwd. Dit om een breder publiek aan te spreken en er een nog gezelligere avond van te maken. En dat is gelukt!

De avond staat dit jaar gepland op 17 april en begint om 20.30. Zoals gezegd komen niet alleen de die-hard voetbalkenners aan hun trekken. De quiz staat vol vragen over Megen, Megenaren, carnaval, BNers etc. Er wordt een ruim assortiment van beeldmateriaal uit de (Magus) kast getrokken, waarvan er één ongetwijfeld hard gaat aanslaan. Ik zal hem na de quiz ook hier online gooien!

Gedurende de avond strijden 8 teams om de titel “allesweter/-kunner van het seizoen”. Vorig jaar was ik nog zo fanatiek om die teams online te zetten, dit jaar kom je maar gewoon kijken! 😉 Behalve de usual suspects zijn dit jaar in ieder geval ook de supporters van de partij!

Natuurlijk heeft de commissie weer haar best gedaan om er een nieuwe vipe in te gooien. Eén onderdeel is vervangen, één uitgebreid en twee gewijzigd. Zo is er een geheel nieuwe opzet voor het mystery guest onderdeel en is ook de finale in een ander jasje gestoken.

We hopen in ieder geval op een geslaagde avond voor iedereen, en dat het maar lekker druk mag worden!

Namens de quizcommissie.
Peter, Joyce, Carla en Mart.

PS: Check ook de foto’s van vorig jaar.

2 comments to Zaterdag 17 april: Ulysses wa kunde en wa kende quiz 2010!

  • Matte

    Een sportquiz presenteren is dan misschien een aparte manier om je verjaardag te vieren, ik hoop toch dat jullie allemaal komen! 😉

  • Luck

    Was een gezellige avond Mart. Veel leuke vragen en een goede opzet!

Leave a Reply