Non Bon Bini weekend – 9, 10 en 11 april!

9,10 en 11 april is het weer zover, dan staat het Non Bon Bini weekend weer voor de deur. Een weekend vol activiteiten in onze residentie, Bar the Royal Pub. Natuurlijk hebben wij ook dit jaar weer een spectaculair weekend in elkaar gezet met 3 dagen volop feest!

Het programma is als volgt:

Vrijdag 9 april – 20:30 uur:

Bar The Royal Disco Inferno!
– Dance Classics party met VERLICHTE dansvloer en vele andere show effecten. Qua muziek, dé klassiekers waarop je niet stil kan en mag blijven staan….

Van Gloria Gaynor tot Donna Summer, Boney M tot Olivia Newton John en The Jackson Five tot Meatloaf. Altijd al John Travolta of Olivia Newton John willen zijn? De Royal Disco Inferno doet de tijd van glitter, wijde pijpen en plateauzolen herleven….

Om het geheel nog mooier te maken gaan wij er vanuit dat iedereen zijn mooiste Disco outfit uit de kast haalt!

Zaterdag 10 april – 20:30 uur:

Hey Mari, nog enne kèr carnavalsparty – Een halfvasten feest maar dan ietsje later! Grandioos carnavalsfeest met Live-artiest! En daarnaast zal de NBB crew de nummer 1 hit van deze carnaval nog één keer ten tonele brengen LIVE in de Pub, namelijk het onsterfelijke Non Bon Bini lied. Dus allemaal in je carnavals tenue komen om nog allemaal een keer carnaval 2010 te beleven!

Zondag 11 april – 16:00 uur:

Deze dag geen spetterend thema zoals de voorgaande dagen. Op deze dag zullen de mensen die NBB het afgelopen carnavalsjaar hebben geholpen bedankt worden! Ongetwijfeld zal er ook worden nagepraat over het afgelopen NBB weekend.

We hopen op een hoog bezoekersaantal, zodat we er met z’n allen een gezellig weekend van kunnen maken!

Be there!

PS: Check hier een uitgebreid verslag, foto’s of alleen de filmpjes van vorig jaar!

PS2: Check hier de concept poster. Niek, nice job! Jammer dat het te laat is om hem af te maken en door Megen te hangen..

2 comments to Non Bon Bini weekend – 9, 10 en 11 april!

Leave a Reply