Non Bon Bini wereldwijd #20: Dublin!

Yes, weer een inzending! Al eerder bezochten enkele NBBers Dublin, maar toen was NBB wereldwijd nog niet zo ingeburgerd. Inmiddels behoort het shirt tot de standaard week(end)je weg uitrusting. Zo namen ook Sanne en Sjors het weer mee!

Volgens hen in Dublin een super gezellige stad, of in hun woorden een “AANRADER voor de gemiddelde kroegtijger, live muziek luisteraars of gewoon gezelligheidsmensen”.

De Temple Bar is ‘de kroeg’ in Dublin, vandaar de foto’s. Het Temple Bar district is ook meteen de wijk waar alle kroegjes te vinden zijn! De foto’s op hogere hoogtes zijn gemaakt in de punt van het Guiness Museum (die de vorm heeft van een Guiness bierglas, zo vet!).

Leuke foto’s, toppie!


4 comments to Non Bon Bini wereldwijd #20: Dublin!

Leave a Reply