Week(end)update week #?!: Van alles en nog wat!

Wist je dat Non Bon Bini.nl ondertussen al langer dan een jaar draait?! Op 6 november 2008 werd het eerste artikel gepost. Met de nodige ups en downs zijn we inmiddels uitgegroeid tot een welbekende en goed bezochte site, zie laten de statistieken zien. De site is momenteel overigens ook weer bereikbaar via www.nonbonbini.nl, dus zonder cv!

Eerst even terug naar de statistieken. Zoals jullie kunnen zien is de site na de virusinfectie in Juli vaste kost bij menig NBBer, KKer en Megenaar geworden. Op topdagen trekt onze site 70 unieke bezoekers. Op de minder drukke dagen zijn het er minimaal 10. Verder leuk om te zien is dat het overdag drukker is dan ’s avonds. Vooral ’s ochtends loopt goed, maar de piek ligt rond 16.00. Ook zijn de eerste 4 dagen van de week het drukste. Er vallen een groot aantal bezoekers weg in het weekend, die hebben het natuurlijk drukker met andere dingen.

Wat verder nog leuk is om te vertellen: Maud kwam op vakantie in Bonaire nog wat leuks voor ons tegen! Verder vroeg ik me af hoe het is met jullie geheugen?! Kunnen jullie je dit nog herinneren: het feest van Oele, van Joop, van Luc, van Janneke (inclusief flyer), het uitstapje met de kampleiding en de nieuwjaarsreceptie (plus voorkant).

Verder zijn we op 17 december vorig jaar nog wezen stappen in Oss. Geen knoop te doen maar we hadden het zelf wel heel gezellig gemaakt! Kijk maar even mee!

Dan alvast wat foto’s van onze pronkzittingact, het beeldmateriaal volgt nog! De commissiepagina is inmiddels ook al geupdate.

En tot slot: de foto’s van afgelopen oud en nieuw staan nu ook online!

Leave a Reply