Kwoaje Keie TV aflevering #6: December 2009

De laatste post dateert alweer van anderhalve week terug.. Gelukkig heb ik de komende tijd meer vrije tijd (en zin) en dus zal het aantal posts vanaf nu weer gaan toenemen! En waarom dan niet beginnen met het bijwerken van de KK TV uitzendingen?! Daarom hierbij aflevering 6: December!

De meeste van jullie zullen deze aflevering al hebben gezien tijdens het Kwoaje Keie weekend. De tweede aflevering van Bijs zoekt vrouw, een korte extra tuinenjacht, de spreuk van de maand van Evert en waarschijnlijk het hoogtepunt: het gastoptreden van Sinterklaas en de Kerstman! “Ho ho hogggodverdomme”. Dit laatste onderdeel is overigens het tweede filmpje, mocht je hem nog eens terug willen zien!

Veel kijk en luister plezier!

PS: Vanaf nu zullen alle KK TV aflevering op Vimeo worden geplaatst, want youtube doet moeilijk over auteursrecht..

1 comment to Kwoaje Keie TV aflevering #6: December 2009

Leave a Reply