Aankomend weekend Kwoaje Keie weekend 2009!

Aankomend weekend, 27, 28 en 29 november, is het weer Kwoaje Keie weekend! En guess what, wij zijn uitgenodigd! Zoals je kan lezen wordt onze aanwezigheid vooral op de zaterdagavond extra op prijs gesteld.

Het programma ziet er als volgt uit:

Op vrijdag gaat Bijs zoekt vrouw (bekend van KK TV) van start. Maar liefst 6 dames komen d’n Bijs verassen met een speeddate. De presentatie wordt gedaan door Ilone “Jaspers” en Sander. Uiteindelijk zullen er 3 dames overblijven die door mogen naar de finale.

Op zaterdag zal de sint een bezoekje brengen aan de pub. Hij wordt vergezeld door “all stars pieten” leesmap Piet, trekzak Piet, rooie Piet, d’n dek Piet, Fokke Piet, Peter R. Piet en nog vele andere. Enkele leden van de KK, maar ook van Non Bon Bini zullen naar voren worden gehaald om te kijken of ze dit jaar wel lief zijn geweest. Aan het einde van de avond mag je je schoen zetten!

Op zondag mag je je schoen uithalen en is het traditiegetrouw lekker nakletsen met tijd voor wat beeldmateriaal van de KKs.

Het programma ziet er leuk uit, we hopen dan ook dat zoveel mogelijk NBBers aanwezig zullen zijn tijdens het weekend!

Zie jullie van het weekend! 😉

PS: Bekijk hieronder de poster:

2 comments to Aankomend weekend Kwoaje Keie weekend 2009!

Leave a Reply