Non Bon Bini & Jeugdkamp 2009

Non Bon Bini leden zijn nogal actief in het Keiendonkse verenigingsleven. Daarbij springt het (ex-)optreden van vele NBBers eruit bij Stichting Jeugdbelangen, in de Megense volksmond ‘de jeugd’ genoemd.

Zo ook tijdens jeugdkamp 2009. Het thema was dit jaar “cowboys & indianen”, en aan de leiding werd gevraagd om een optreden te verzorgen. Zo gezegd, zo gedaan! Zie hier 2 erg geslaagde resultaten:

Bij het volgens filmpje zit geen geluid omdat Youtube denkt dat ik niet de auteur ben van de muziek die in het filmpje is gebruikt. Kan kloppen.. Denk er dit en dit nummertje dus maar even zelf onder!

Bij bovenstaand filmpje hoorde overigens nog een spectaculaire eindshootout. Ook deze was vooraf opgenomen maar door een technische storing (lees: de cameravrouw had de “record” en “stop recording” functie precies verkeerd om gebruikt) is dit een live optreden geworden. Helaas zijn hiervan geen beelden beschikbaar..

Verder was er op het kamp nog een filmpje van een mystery guest. Zie deze hier:

Al bij al was het weer een meer dan geslaagd jeugdkamp! Gelukkig zijn er ook dit jaar weer vele NBBers die zich op welke manier dan ook inzetten voor de jeugd!

Chapeau!

3 comments to Non Bon Bini & Jeugdkamp 2009

Leave a Reply