Non Bon Bini wereldwijd #11: Scandinavië!

De tijd is aangebroken voor de volgende Non Bon Bini wereldwijd! Vergeet alle warme vakantiebestemming die we voorbij hebben zien komen. Het is tijd voor iets noordelijkers. We reizen af naar Scandinavië!

Want daar verbleven Paul & Lisa tijdens de vakantie enkele weken. Fanatiek dat ze zijn zaten beide Non Bon Bini shirts in de backpack, evenals het veel gebruikte fototoestel. Om ons te betrekken bij hun avonturen hebben ze de foto’s van een kort onderschrift voorzien. Het geslaagde resultaat:

De van Bassie & Adriaan bekende zeemeermin in Kopenhagen.

Stockholm te Zweden, vanaf de boot (richting Turku).

Domkerk van Helsinki, Finland

Uitzicht over het middeleeuwse centrum van Tallinn, Estland, vanuit de Olafkerk

Kjosfossen waterval in Noorwegen, met een vrije val van 93 meter

Prachtige Nærøyfjord in Noorwegen, die ook op de UNESCO werelderfgoedlijst staat (ik weet dat er geen NBB shirtje op staat, maar op die andere kun je de fjorden niet goed zien en wij vonden het zo indrukwekkend dat ik ‘m er toch bijgedaan heb 🙂 .Lisa)

Vigeland Sculpturepark in Oslo, Noorwegen

Het wereldberoemde schilderij “de schreeuw” van Edvard Munch, Oslo

1 comment to Non Bon Bini wereldwijd #11: Scandinavië!

Leave a Reply