Weekendupdate week #30 & 31: 4-daagse, Megense kermis & feest!

De Nijmeegse vierdaagse, wie kent ze niet?! Noren, Zweden, Duitsers, zelfs Canadezen waren er tijdens de Nijmeegse vierdaagse feesten! En ook veel Nederlanders: van Megen tot Roffa!

Het was wel een slopende week! Helaas hebben we hiervan geen bewijs: foto- en videomateriaal ontbreekt! Op zaterdag werd bij Lisa nagebabbeld over de gebeurtenissen in Nijmegen. Zelfs het eten werd verzorgd! Ook is het spel regenwormen ontdekt en zaten enkele te schaken. Al bij al een zeer gezellige middag!

’s Avonds was dan zover, de Megense kermis was begonnen. Door de zware vrijdagavond in Nijmegen werd besloten de bachelorparty toch maar over te slaan en onze eigen kermis te gaan bezoeken. Het bleek mede door de drukte een gezellige avond!

Maar het hoogtepunt was natuurlijk op zondag, want niemand minder dan de inmiddels ingeburgerde band Anderkovver stond weer op het podium. Zoals je ziet deden ook de Non Bon Bini hoedjes haar intreden (hierover later meer in een aparte post!). Helaas ook van de kermis geen foto- of videomateriaal.

In week 31 werd door enkele leden de film Public enemies in de bioscoop bezocht. In het weekend stond op zaterdagavond het feest van Remy & Ton op het programma. Ook dit feest was erg geslaagd, maar ook hiervan ontbreekt foto- en videomateriaal..

Tot zover deze weekendupdate. Omdat het al wat langer geleden is en foto’s ontbreken heb ik het kort gehouden. Toch zou het benoemen van de ondernomen activiteiten leuke herinneringen moeten oproepen (persoonlijk vond ik het bij Lisa en op het feest van Remy & Ton bijvoorbeeld erg gezellig!).

Gegroet!

PS: De ‘jong mannen’ zijn in deze weken begonnen aan hun vakantie in Calella, mogelijk horen of zien we daar nog wat van!
PS2: De weken 32 & 33 zullen een ‘Albufappa special’ worden. Omdat ik niet weet wat er in de tussentijd op het programma heeft gestaan zijn aanvullingen welkom!

Leave a Reply