Weekendupdate week #28 & 29: Oijen, 2x Elzenstraat & NBB Open!

We gaan nogmaals terug in de tijd en pakken 2 weken samen! Zo werd het Actie-Fix feest in Oijen door enkele NBBers met wat KKs bezocht. Ondertussen was voor de mensen die in de Elzenstraat wonen (wat een geluksballen!) het ‘Elzenstraat feest’.

Helaas is van beide evenementen geen foto- of videomateriaal beschikbaar, dus gaan we gauw door naar de zondag. Toen was namelijk het geslaagde feest van Freek & Desi (ook in de Elzenstraat) en daar zijn wel foto’s van, kijk maar:

Tot zover het eerste weekend.

In het tweede weekend werd er onder andere gestapt in Megen en vooral ook in Nijmegen, om alvast warm te draaien (zie volgende update). Het weekend werd afgesloten met de tweede editie van het Non Bon Bini Open tennistoernooi! De schaal werd dit jaar (wederom) gewonnen door sportfanaat Remy.

Again, van de gebeurtenissen is geen foto- of videomateriaal, dus moet ik het helaas hierbij laten..

Greetz & een prettige vakantie toegewenst aan de jong mannen!

PS: Check NBB Birthdays!

4 comments to Weekendupdate week #28 & 29: Oijen, 2x Elzenstraat & NBB Open!

Leave a Reply