Weekendupdate week #27: NBB Rex Hunt Competitie & BBQ!

Hierbij weer eens een weekendupdate! Doordeweeks op maandag een slagingsfeestje van Mart en op dinsdag van Teun. Ook bezochten veel NBBers door het mooie weer de gouden ham!

In het weekend was op vrijdag de afsluiting van zomeravondvoetbal in Haren. We namen onder leiding van Eelco helaas geen eerste prijs mee naar huis, maar wel weer de sportiviteitsprijs! Na het feestje in H*ren werd de nacht nog doorgetrokken in de pub, waar ook veel H*rese en Deurse figuren mee naartoe gingen. Daar bovenop was er nog een groepje met Herpenaren. Al bij al een drukke en gezellige avond dus! Nadat iedereen de pub was uitgeveegd was het voor sommige nog niet genoeg en werd het huis van Jurgent bezocht volgende de methode carnaval! Hierbij enkele foto’s:

Op zaterdag was er het feest van Martijn/Gijs/Butch. Hij had groot uitgepakt met een overdekte dubbele carport, grote koelkasten en shoarma inclusief!

Maar de meeste Non Bon Bini mannen moesten zich inhouden, want op zondag was er iets speciaals aan de hand. Stefan en Teun hadden namelijk een heuze Non Bon Bini Rex Hunt competition opgezet. Aan het vissen waren natuurlijk wel regels verbonden. Check hierbij een videotje en foto’s van het vissen:

Die laatste foto’s zijn trouwens van een fotograaf die het leuk vond om ons op de foto te zetten. Check ook onze foto’s op zijn site. Na het vissen was het tijd voor een BBQ, waarbij iedereen zich pas echt aansloot. Check ook hiervan een filmpje en foto’s:

Spätertje!

PS: Ik ga proberen de oude weekendupdates nog bij te werken, het zou ook kunnen dat het een Juli special ofzo wordt. To be continued in ieder geval!

2 comments to Weekendupdate week #27: NBB Rex Hunt Competitie & BBQ!

Leave a Reply