Weekendupdate week #26: Van alles wat!

Deze week geen Non Bon Bini verjaardag en dat geldt ook voor de komende weken. Wel werden deze week de laatste wedstrijden van zomeravondvoetbal gespeeld. Het verging FC Oele niet echt geweldig maar net zoals het motto van onze eerste carnavalswagen: “meedoen is belangrijker dan winnen!”.

Verder geen spannende dingen doordeweeks. In het weekend waren de plannen wat versnipperd. Zo keken op vrijdag enkele leden een filmpje en hadden andere een feestje van kennis, familie of schoonfamilie.

Ook op zaterdag waren er verschillende groepjes. Er was een stelletjesavond vooraan in de Elzenstraat, andere leden gingen stappen in Nijmegen en weer andere bezochte de Herpse kermis met een groepje Kwoaje Keie.

In het taxibusje op de heenweg verbaasden iedereen zich over het feit dat de CD’s van Michael Jackson plots zoveel verkocht worden nu hij dood is. “Wie doet dat nou?!”, vroeg iedereen zich openlijk af. Het viel echter wel op dat één iemand zich afzijdig van het gesprek hield. Na een korte stilte kwam de aap uit de mouw, ook Rob K. had een CD van Michael Jackson gekocht 😀

Op zondag zijn enkele naar het Osse terras geweest, waarna ze naar de pub zijn doorgegaan. In de pub voegde zich nog enkele leden meer tot de groep. Het schijnt nogal gezellig te zijn geweest! Helaas is er geen beeldmateriaal beschikbaar..

Deze week deze twee strips en wat wel eens een vakantiehit van 2009 kan gaan worden: Bonkers!

PS: Bij Karwei krijg je tegenwoordig potloden die niet erg scherp zijn! Kijk maar! (© Niek B?)

PS2: Tip van Niek B: kijk eens op www.ismichaeljacksonstillalive.com.

PS3: Al een zonnehoedje besteld?

1 comment to Weekendupdate week #26: Van alles wat!

  • v v v Megen

    matte lees je mail eens een keer het. Was bij eeterij op de poort op het terras. Niet dat het wat uitmaakt verder hoor

Leave a Reply