Weekendupdate week #25: EXIT Biezenmortel!

Deze week werd Chema 22 en Freek 20. Doordeweeks was de kennismaking met de nieuwe trainer van de selectie van Ulysses: Harm van Uden. Verder bezochten enkele leden the Hangover in de bioscoop.

In het weekend was er van alles te doen: enkele jongens van Non Bon Bini waren aan het BBQen. De dames van Ulysses gingen een weekendje weg en ook het 3e was er vandoor.

Bij het BBQen ging het er nogal vurig aan toe. Ook het damesweekendje was een groot succes. Het begon al met de heenreis, waarbij alle auto’s opdrachten in de stijl van crazy 88 meekregen om op film te vervullen. Het resultaat was erg leuk. Verder is er helaas weinig over het weekendje bekend.

Des te meer over het weekendje van het 3e! Zo was er een happy hour, waarbij je 2 bier voor de prijs van één kreeg. Groot gelijk dus om dan om 23.58 nog even 31 bier te bestellen waardoor je er dus 62 kreeg.. Na het selectieweekend en dit weekendje van het 3e is één ding in ieder geval zeker: we hoeven niet meer in Biezenmortel te komen, aldus de één armige bandiet.

Sorry dat de update zo laat is! Om het goed te maken hierbij wat extra strips.
Eerst deze twee hele leuke, en vervolgens nog deze twee van Niek Beck.

Spätertje!

PS: Het bezoekersaantal zal de komende tijd flink stijgen nu ik zojuist botnet van de Camp heb ingezet om de Megense medemens op de hoogte te stellen van onze site!

PS2: Heb je jezelf al opgegeven?

9 comments to Weekendupdate week #25: EXIT Biezenmortel!

 • Remy

  Geert en Niek, ik zie dat er ‘on the record’ een hoop gebeurd is met vrouwen.. Is er ‘off the record’ ook nog wat gebeurd? (‘de nacht’ niet meegerekend)

 • Geert

  Bij mijn niet bekend…..

 • wallie

  ik ga je ook niet verklikken geert… ssst

 • Lisa en Paul

  Vrienden en vriendinnen, we zijn geinstalleerd in ons hostel in Kopenhagen. Treinreis verliep vlot, tot in Denemarken waar de tjoektjoek het begaf. Na wat gezeul met tassen door de zonnige hoofdstad op plaats van bestemming. Nu de stad in! Als er overal zo’n computer staat als hier, houden we jullie op de hoogte. Bedankt voor de smsjes en joe houdoe (geen idee hoe de Denen dat zeggen.)

 • Geert

  wallie dan weet jij meer dan mijn, ik ben er zelf wel helemaal bij geweest (met mijn volle verstand deze keer 😛 ) en jij niet volgens mijn. Anders heb ik dat wel gemist 😛

 • desi

  HANGOVER= geweldige film!

  ps. afgelopen weekend hebben meer mensen buiten vlees gebakken!

 • Freek

  Ow ja en ik had een gebak-kater na mijn verjaardag. Lag savonds in bed en…….kitsen

 • Paul

  Even ipod opladen, dus weer tijd om jullie te vervelen vanuit Kopenhagen. We zijn net verhuisd van een kamer met 9, naar een kamer met 14 bedden. Benieuwd wie me vanavond wakker maakt omdat hij zijn bed niet kan vinden, gisteren was het een Canadees. Het is hier waarschijnlijk net zo heet als bij jullie. Verbrande en vermoeide voeten. Vandaag veel gelopen en gezien, onder meer DE Little Mermaid van Bassie en Adriaan (NBB-wereldwijd) en een aantal kastelen en parken bezocht. Verder met een Duvel aan een fontein gezeten bij live-muziek en gegeten bij de Mac (cultuurbarbaren). Morgen gaan we naar vrijstad Christiana, de moeite waard om eens op te zoeken op Wikipedia. Dag erna vertrekken we naar Zweden, waarschijnlijk eerst een nachtje Malmo en dan naar Stockholm. Jullie horen het. Ik ga even tournieuws kijken, mocht er echt iets spannends gebeuren sportief/doping, sms dan even Gertje. Gr, ook van Lisa (die aan het schaken is met de Canadees).

 • Paul

  Kuiten kweken hier. Gisteren de Vor Frelsers Kirke beklommen (zo’n vierhonderd traptreden) en vanaf een meter of 90 over heel Kopenhagen uitgekeken. Indrukwekkend moment, mooie foto’s. Ook vrijstad Christiana maakte indruk: vreemd dat mensen zo kunnen leven. Overal staan zelfgetimmerde huisjes of van die gettowoonblokken onder een dikke laag graffiti. Honden, kinderen en verward uitziende mensen struinen door elkaar. Op verschillende punten worden hopen weed en blokken hasj verhandeld, foto’s maken is verboden. Wij hebben slechts een glas koffie op in een cafeetje dat naar eigen zeggen het veiligst is van heel Kopenhagen (‘al vierhonderd bewapende politie-invallen sinds 2004’). Op de weg terug in het Nationaal Museum nog veel meer verschillende culturen gezien en de actieve dag afgesloten in de bioscoop voor Ice Age 3 met Deense ondertiteling. Snel een pizza mee en terug naar ons hostel voor de laatste nacht. We stappen over anderhalf uur in de trein naar Stockholm, daar komen we na een stop van een uur in Goteborg rond 18.45 aan. Hopen dat we nog een fatsoenlijke slaapplek vinden. En dat ook daar weer een computer staat met allday gratis toegang tot internet. Tot in Zweden!

Leave a Reply