Kwoaje Keie TV aflevering #2: Juni 2009

Wie in Megen kent Magus TV nou niet? Al jaren vermaken ze ons elke 1e vrijdag van de maand met een TV uitzending die ook altijd terug te zien is op het uitzendinggemist van Megen, via de site. Sinds kort hebben ze een nieuwe rubriek van 15 minuten: Kwoaje Keie TV!

De 1e aflevering, van April 2009, staat ook op deze site (kijk onder de categorie video’s) en blikt terug op de afgelopen carnaval. In Mei hebben de Kwoaje Keie een maandje over moeten slaan in verband met technische (computer)problemen, maar de tweede aflevering is inmiddels een feit!

De tweede aflevering begint met een erg leuke intro, gevolgd door een terugblik op het weekend met ‘de Fransen’. De spreuk van de maand is afkomstig van Jan de Kil, waarna Jules op huizenjacht gaat in Megen. Al bij al erg leuk! Check it out:

2 comments to Kwoaje Keie TV aflevering #2: Juni 2009

Leave a Reply