Weekendupdate week #23: Boogie Wonderland!

Laura werd 19 en Joe 20 deze week. Natuurlijk werd er ook weer gezomeravondvoetbald, al gaat ’t niet echt lekker.. Gelukkig gaat het om de gezelligheid, nietwaar?!

Bekend is ook dat Stefan en Teun weer bij elkaar kwamen voor het opzetten van een speciale Non Bon Bini dag. Na het Non Bon Bini Open is het nu op 5 juli tijd voor een heuze viswedstrijd, inclusief BBQ!

Op vrijdagavond werd door enkele bestuursleden i.s.m. de KK’s getracht om Jos de Bont te bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn schuur voorafgaand en tijdens de carnaval. Hij was alleen niet thuis.. Het Rabobank dividend verhaal is overigens helaas niet doorgegaan (voor meer info: vraag maar een keer in de pub). We zullen er iig zorg voor dragen dat Jos één dezer dagen op een passende manier wordt bedankt namens onze CV en die van de KK!

Dan de festiviteiten van het weekend! Op dezelfde vrijdagavond werd er gedart door onder andere de gebroeders Kuijpers, zaten enkele dames op het terras van Oss en weer andere keken voorafgaand aan een avondje pub nog wat Pinkpop optredens terug op 3 voor 12. Met name Ctje is door zijn lengte en opvallende petje goed te herkennen en ook enkele KK’s komen prominent in beeld. Als je Geert zoekt, die staat “daar bij die handjes”… Ohja, daar…

Om 20.30 was het tijd voor Magus TV (de 1e vrijdag van de maand). Behalve de ‘bedevaartstocht’ van de Megense bejaarden naar het kapelletje en een verslag van het jeugdvoetbalkamp (inclusief NBB mascotte 2009: Super Mario) was het tijd voor Kwoaje Keie TV aflevering 2. Voor degene die het gemist hebben of niet over Magus beschikken: hij zal binnenkort op de site verschijnen!

Na het uurtje kijkplezier bij Magus TV werd onze residentie bezocht, waar het druk was met KK’s en NBBërs. Een gezellige avond dus!

De zaterdag dan. Zaterdagavond stapavond, en dus werden alle mogelijkheden besproken. Dat klinkt misschien als een berg opties, maar het komt eigenlijk maar op één ding neer: Nijmegen. Alle discotheken in de omgeving zijn vergaan (Morgenzon/Hi-Lite) of worden bevolkt door onvolgroeide pubers (Lunenburg). Stappen in Eindhoven vereist een bob en daar heeft natuurlijk helemaal niemand zin in! Gelukkig hebben we verschillende hideouts in Nijmegen en dus waren we na de wedstrijd van onze oranje kampioenen weer op de bekende weg naar de op Megen na best bevolkte Non Bon Bini stad.

Om Ron tevreden te stellen gingen we dit keer niet ‘schuren in de van Buuren’, maar gingen we voor het ‘schuren bij de buren’: de Boogie Wonderland. Behalve een vrij grote groep NBBërs waren ook enkele KK’s van de partij, en het werd dan ook nog een leuke en gezellige avond. Check de foto’s:

Gea, bedankt voor de foto’s!

Verder is van de zaterdagavond alleen bekend dat meltingpot-Luck zijn naam weer hoog hield.

Op zondagmorgen deed van alle KK’s en NBBërs alleen Oele mee aan de Tour d’Harense Smid georganiseerd door onze plaatsgenoten (en in sommige gevallen vaders). Of er op zondag verder nog iets speciaals gebeurt is, is onbekend bij de redactie.

Daarmee sluiten we de alweer 28e weekendupdate af (jaja, ruim een half jaar!), maar niet zonder deze en deze geniale strips.

Gegroet! 

PS: De beste grappen zijn die grappen die niet zijn bedacht. Maja, bedenk die maar eens.. 😉

PS2: We hebben bijna 1000 reacties op de site sinds 26 maart 2009! (natuurlijk vooral dankzij enkele sp*mh**r*n @ shoutbox)

PS2: Ohja, wat ik nog tegenkwam over Megen op Youtube. Check hier en voor het paaldansen hier.

1 comment to Weekendupdate week #23: Boogie Wonderland!

Leave a Reply