Weekendupdate week #22: SDDL feestweekend!

Omdat er deze week geen bekende gebeurtenissen van doordeweeks zijn, skippen we weer meteen door naar het weekend!

Niet alle Non Bon Biniërs zijn Pinkpopgangers. De leden die wel geweest zijn zullen binnenkort een weekendupdate special uitbrengen. Degene die niet naar Landgraaf afreisde maakte echter ook weer van alles mee.

Op vrijdag zat een grote Non Bon Bini delegatie op het Osse terras. De rest van het weekend stond traditiegetrouw in het teken van het SDDL feestweekend in Demen.

Het weekend was ook dit jaar weer een groot succes. Op zaterdag zag een grote delegatie Megenaren hoe de band ‘blind date’ het dak eraf knalde. Omdat Non Bon Bini paparazzi G. v Schijndel zijn beroep in Landgraaf aan het beoefenen was helaas geen foto’s van dit feest.

Gelukkig hebben we van zondag wel wat (video)materiaal. Op zondag moest er eerst gevoetbald worden, maar (ook traditiegetrouw) veel verder dan de poule kwam het team van Oele (die zelf afwezig was ivm Pinkpop) niet.

’s Avonds hadden ‘de jong mannen’ feest van Joe, waar Stefan zijn gitaarskills demonstreerde. Joe moest overigens nog jarig worden, maar je kunt het feest maar vast gehad hebben natuurlijk 😉

Omdat het de dag ervoor zo’n groot succes was gingen enkele oudere NBBers weer naar Demen. Daar konden zij genieten van Lotte dans en het grote muzikale succes van het feestteam.

Zoals altijd gebeurden de leukste dingen op de terugreis. Niek B. vond zijn vest weer terug bij zijn geïmproviseerde garderobe (1e lantaanpaal aan de rechterkant). Voor de rest was het vooral lekker strontspringen. Het woord spreekt vrij voor zich, maar voor de minder visueel ingestelde onder ons hebben we ook beeldmateriaal:

Tot slot deze week nog deze en deze strips van Jacques (bedankt!).

Tot volgende week!

PS: Erg benieuwd naar weekendupdate week #22: Pinkpop special!

1 comment to Weekendupdate week #22: SDDL feestweekend!

  • Matte

    Waar een bietje opnaaien al niet goed voor kan zijn he..

    PS: “tis kloor mest!”

Leave a Reply