Weekendupdate week #21: Jeugdvoetbalkamp!

Remy werd 22 deze week. Verder geen spannende gebeurtenissen doordeweeks, zelfs niet na aanvraag bij het informatie- en adviescentrum van Megen.

Daarom richten we ons maar meteen op het JVK, het jeugdvoetbalkamp. Nouja, de afsluiting van dit geweldige weekend welteverstaan! Want traditiegetrouw gebeurt er daar nogal het een en ander! Zo ook dit jaar.

Bij het zware jeugdvoetbalkamp waren veel Non Bon Biniërs aanwezig waren als coach, spelleider of supporter. Ook werd het Super Mario pak nog maar een keer tevoorschijn gehaald (zie vorige post) om het paardenrace spel te presenteren.

Zijn die jongens en meisjes van Non Bon Bini dan zo verzot op al dat vrijwilligerswerk? Dat zijn ze zeker! Maar in het subconscious speelt ook mee dat degene die meehelpen bij de beruchte afsluitingsmiddag aanwezig mogen zijn! En zo geschiedde: na het opruimen van de tenten en de finalistenronde door Megen op de platte kar zat daar een tafel vol vrijwilligers op de zonnige zaterdagmiddag. Een ander gegeven: het bier is voor niks!

Het duurt dan ook niet lang of de boel staat op z’n kop. Traditiegetrouw worden alle aan elkaar geschoven tafels besprenkeld met water, frituurvet, dreft en bier voor de ‘kantinecompetitie buikschuiven’. Naast de grote (kale) favoriet waren er dit jaar meer aanmeldingen. Afijn, zie zelf wie de titel dit jaar mee naar huis nam:

Helaas kwam Laura Ross niet meer optreden en moest er dus een vervangende bezigheid gevonden worden. Gelukkig was die zo gevonden. Het werd spoelbakhappen! Helaas eindigde het niet zo goed, maar zijn Megense mannen niet gemaakt van glas!

 

Het lijkt erop dat er een nieuwe traditie is geboden. Wie weet zelfs twee. Want na het spoelbakken was het tijd voor het kaal scheren van de koppen. Ook Ron Bon Bini moest eraan geloven, al won hij hierdoor wel een weddenschap ter waarde van €120.

Conclusie jeugdvoetbalkamp 2009: mega geslaagd!

Check deze strip en hier nog één.

Lata

PS: Volgende week 2 updates met een ‘pinkpop 2009 special!’.

6 comments to Weekendupdate week #21: Jeugdvoetbalkamp!

 • Sjors

  Haha mooi die filmpjes, vooral die vertraging dat de bekers naar beneden komen.

 • Shake

  Inderdaad mooi gemaakt ja die filmpjes!! Had van het spoelbakhappen niks meegekregen omdat ik buiten stond maar leuk om zo terug te zien.

 • Joep

  Geniale afsluiting bij de filmpjes idd!

 • Kil

  Ron had verdiend de beker gewonne

 • Als je goed naar de slowmo kijkt dan zie je dat ron zijn t-shirt nog aan heeft.

 • Paul

  Nou die weekendupdate-Pinkpopstijl van Geert (mr. Lekkie) zal wel wat worden, benieuwd wat ie schrijft over mr. Whiskey, C. Strik. Hij heeft heel wat vrienden gemaakt, daar in Landgraaf. Zich van zijn beste kant laten zien en zich keurig gedragen.

Leave a Reply