Weekendupdate week #20: Sponsortoernooi!

Eindelijk weer een jarige bij Non Bon Bini: Ton (dK) werd 21 deze week. Verder is het zomeravonden weer begonnen met natuurlijk weer FC Oele!

Op donderdagavond werd de 2e vergadering gehouden van ‘Keiendonk 50 jaar’. Verdere details over dit spectaculaire feestweekend volgen nog, maar zorg er in ieder geval voor dat je 29 en 30 mei 2010 vrij hebt!

Voor de rest zijn er voor zover bekend weinig spectaculaire dingen gebeurd in de eerste 4 dagen van de week (correct me if I’m wrong).

Daarom maar gewoon meteen door naar het weekend! Op vrijdag was voor sommige het afscheidsfeest van Sanne (vdW). Afgelopen maandag is zij begonnen aan een reis naar Cuba, Mexico, Guatemala, Honduras en misschien Belize. Wil je haar reisverhalen volgen: check de link op onze site onder het kopje, je raad ’t al, links (in de dubbele betekenis van het woord)!

Enkele Non Bon Biniërs waren op dezelfde avond afgerezen naar Amsterdam, waar zij de opnamens van ‘dit was het nieuws’ bijwoonden. En natuurlijk waren er nog wat diehards, die gewoon in de pub te vinden waren!

Op zaterdag was de 2e wedstrijd van FC Oele in de zomeravond competitie.  De wedstrijd eindigde volgens de site in een spectaculaire 5-5.

Na dit sportieve uitstapje was het partytime. Paul en Niek K. hadden hun verjaardagfeestjes bij elkaar gebundeld in één avond. Het was een gezellig feest, waar helaas geen foto’s zijn gemaakt..

Op zondag was het sponsortoernooi, waarbij Non Bon Bini goed vertegenwoordigd was. Dit jaar niet alleen met de usual suspects, maar ook veel dames deden mee. Nadat de opstellling van FC Oele bekend was, natuurlijk inclusief keepster, kon de aftrap beginnen. Bij een wedstrijd horen natuurlijk felle duellen, maar het zijn en blijven meiden, dus een modellen lookje tussendoor kan geen kwaad. Het waren stuk voor stuk spannende wedstrijden, ondanks het vele aftrappen. De dames bleven dan ook geconcentreerd bezig! Hier nog wat actiefoto’s:

Maar zoals bij elk geslaagd sponsortoernooi is de 3e helft het grootste succes, dat gold ook zeker dit jaar! Check de foto’s voor het bewijs:
Oh, we hebben deze week weer eens een strip, 2 zelfs!

Adividetsie!

PS: George, beker?

3 comments to Weekendupdate week #20: Sponsortoernooi!

 • Geert

  Wederom een geslaagd update. Weet iemand eigenlijk nog de juiste eindstand?

 • Paul

  Wie had er eigenlijk gewonnen met het sponsortoernooi?

 • Marieke

  Paul,

  Ik weet niet meer wie er gewonnen had… Wel dat Willemien de grootste beker van het jaar had binnengesleept!!

  Marieke

Leave a Reply