Non Bon Bini & Jeugdkamp 2010

Zoals de meeste leden en fans van Non Bon Bini wel weten spant menig NBB lid zich in voor stichting Jeugdbelangen. Zo niet in het heden, dan wel in het verleden. Zaterdag gaat het jaarlijkse hoogtepunt van ‘de jeugd’ weer van start: het 7 daagse jeugdkamp!

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #10: Juli 2010

In deze tiende aflevering van KK tv een terugblik op 50 jaar Keiendonk. En dan bedoel ik niet het Keiendonk 50 jaar feest, want dat kwam vorige keer al aan bod. Ditmaal gaan we letterlijk 50 jaar door Keiendonk aan de hand van foto- en videomateriaal.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #9: Mei 2010

De negende aflevering van KK tv! Deze aflevering begint met een Keiendonk 50 jaar promo met al vele voorproefjes. Na 18 minuten begint een nieuw item wat de quotes gaat vervangen, namelijk de Megense mini moppentrommel. Na 20 en een halve minuut zie je een vlot gemonteerd stuk genaamd “heel Megen helpt” over het WK 2010.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #8: Maart 2010

Door de carnavalsdrukte hebben ze februari even overgeslagen, maar vorige maand was er gewoon weer een nieuwe aflevering van Kwoaje Keie TV. Johan heeft weer menig uurtjes achter zijn PC gezeten en ook de Non Bon Bini camera is er aan te pas gekomen om de leukste carnaval 2010 momenten op tv te laten verschijnen.

Lees verder

Carnavalswagen Non Bon Bini 2010 te zien bij Magus TV

In de Maart uitzending van Magus TV kwam de Megense carnavalsoptocht voorbij. Uiteraard ontbrak ook Non Bon Bini niet! Een film met onze club zal nooit lukken, want erg gek op de camera zijn de mannen en (vooral) vrouwen van Non Bon Bini niet..

Lees verder

Weekendupdate week #43: NBB Weekendje special: Krattenburg!

Het is alweer een tijdje geleden. Twee Non Bon Bini leden namen het voortouw in het organiseren van een weekendje weg met de gehele CV. Bestemming: the middle of nowhere. Kraggenburg om precies te zijn, door Non Bon Bini al snel omgetoverd tot Krattenburg.

Lees verder

Wij zijn Non Bon Bini: de clip!

Tijdens onze pronkzitting act sloten we af met een zelf geschreven nummer. Het viel zo goed in de smaak dat ons werd aanbevolen het nummer op te nemen in een professionele studio. Non Bon Bini heeft enkele daadkrachtige leden, en dus zo geschiedde.

Lees verder

Pronkzitting 2010: Non Bon BinWie?!

Ook dit jaar deed Non Bon Bini weer mee aan de Keiendonkse pronkzitting. En ook dit jaar werd onze show weer (bijna) helemaal gefilmd! De uitvoering van de vrijdagavond vind je hier op de site.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #7: Januari 2010

Door een upload limiet op Vimeo kan ik niet helemaal bijblijven met KK TV, maar hierbij de 7e aflevering al weer. Deze gaat over Megense wintertuinen, de reeks Bijs zoekt vrouw wordt afgesloten, en er zijn bloopers van het afgelopen televisiejaar.

Lees verder