Foto en zijn verhaal #18

Na de lange post-pauze is het weer tijd om alle creatievelingen te pleasen. Dus mocht je jezelf vervelen op je werk, in bed, tijdens het tv kijken, trainen of plassen, dit is je kans om d’n scherpe das uit te hangen!

Lees verder

Foto en zijn verhaal #17

Ik heb inmiddels de eerste carnavalsfoto’s mogen ontvangen! En ik kan verklappen dat er voldoende foto en zijn verhaal materiaal bij zit!

Lees verder

Foto en zijn verhaal #16

Het is weekend! Eindelijk weer tijd om even achter de computer te kruipen, op zoek naar een geschikte foto in de Non Bon Bini database van zo’n 10.000 plaatjes. Je komt er de gekste dingen tegen…

Lees verder

Foto en zijn verhaal #15

Ik voel me zeer vereerd! Zo erg zelfs dat ik er nog een aparte post aan ga toewijden! Het is zeker een motivator om door te gaan en de dingen weer op te pikken. Zie hier dan eindelijk weer eens nieuw content op onze site. Verwacht deze week verder een NBB update mail en het concept pronkzitting script.

Lees verder

Foto en zijn verhaal #14

Jaaa eindelijk vastigheid. Vanaf nu de komende weken enkele maandag een nieuwe foto en zijn verhaal! Inzendingen van leuke foto’s zijn altijd welkom, evenals leuk commentaar natuurlijk!

Lees verder

Foto en zijn verhaal #13

Na een lange stilte is het weer tijd voor wat activiteit op onze site. De carnaval komt immers ook steeds weer dichterbij en de eerste voorbereidingen zijn begonnen. Behalve de optocht zal met name de pronkzitting de komende tijd al onze creativiteit vereisen.

Lees verder

Foto en zijn verhaal #12

Het is tijd om weer eens wat leven in de brouwerij te krijgen! Dus ben ik op zoek gegaan naar die éne leuke foto om wat bij te bedenken. Zie hier het resultaat, een foto van drie mooie dames in een nogal Sherlock Holmes achtige look.

Lees verder

Foto en zijn verhaal #11

Nu de vakantie er voor de meeste van ons weer grotendeels op zit, is het tijd om de site weer wat nieuw leven in te blazen. Gelukkig helpt Freek me daarbij, door deze geniale inzending.

Lees verder

Foto en zijn verhaal #10

Bah, ik heb het de laatste tijd veel te druk (jaja, laat de werkloos grapjes maar komen) met andere dingen, de site komt er niet echt van.. Het makkelijkst online te gooien is voor mij een foto en zijn verhaal, dus hierbij dit kleine presentje!

Lees verder

Foto en zijn verhaal #9

Vrijdag komt hij weer thuis, onze Ron Bon Bini! Hoog tijd om hem op een warm digitaal welkom te trakteren! En hoe kan dat beter dan met foto en zijn verhaal. Gelukkig heeft iemand me al een toepasselijke foto toegezonden, dus hierbij! Ron, alvast welkom terug!

Lees verder

Foto en zijn verhaal #8

Yes, yes, here we go! Tijd voor een nieuwe aflevering lachen, gieren, brullen! Ditmaal een foto met 3 NBBers. Afwachten of er ook drie keer zoveel inspiratie is..

Lees verder

Foto en zijn verhaal #7

Een foto en zijn verhaal, het mag wel weer eens. Leuke foto’s zijn nog altijd welkom, stuur ze op! Ik dacht wie zal ik deze keer eens pakken? Ctje geeft zaterdag z’n feest. Doen we die toch! Op zoek naar een foute foto. Carnaval 2010 foto mapje openen (ja dames, ze komen nog online!), even scrollen en hopsakee. Dieper in het archief graven gaf me zelfs nog een andere optie.

Lees verder

Foto en zijn verhaal #6

Tijd om te lachen, gieren, brullen met deze zesde editie van foto en zijn verhaal. We gaan naar een willekeurige zaterdagavond, of eigenlijk zaterdagnacht, en lopen een shoarmazaak binnen..

Lees verder

Foto en zijn verhaal #5

Wat is er nou mooier dan humor?! Juist, niks! Daarom foto en zijn verhaal. Hierbij de vijfde foto die jullie van een leuk onderschrift mogen voorzien.

Lees verder

Foto en zijn verhaal #4

We pakken de draad weer op! De weekendupdate wordt vanwege tijdgebrek even in de kast gezet, des te meer reden om het succesvolle foto & zijn verhaal wat meer aandacht te gaan geven!

Lees verder