Kwoaje Keie TV aflevering #6: December 2009

De laatste post dateert alweer van anderhalve week terug.. Gelukkig heb ik de komende tijd meer vrije tijd (en zin) en dus zal het aantal posts vanaf nu weer gaan toenemen! En waarom dan niet beginnen met het bijwerken van de KK TV uitzendingen?! Daarom hierbij aflevering 6: December!

Lees verder

Update: Kwoaje Keie TV aflevering #5: November 2009

Het is toch gelukt om KK tv goed online te krijgen! Alweer de vijfde aflevering! In deze uitzending draait alles om jacht. Zo gaan de Kwoaje Keie op zoek naar de mooiste tuin van Megen, de nieuwe prins van Megen en wordt de jacht geopend om een chickie voor de Bijs te vinden!

Lees verder

Non Bon Bini Cribs special: vakantiehuisje Calella!

Het is alweer even geleden dat er een Non Bon Bini cribs is uitgekomen. Gelukkig hebben ook ‘de jong mannen’ hun vakantiehuisje on tape gezet! We gaan dus terug naar vakantie 2009: Calella!

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #4: Oktober 2009

Hij is eigenlijk alweer een tijdje uit maar hierbij verschijnt hij dan eindelijk ook op de Non Bon Bini site: de 4e aflevering van Kwoaje Keie TV! In deze uitzending: een Non Bon Bini cribs vanaf de vakantie locatie van enkele Kwoaje Keie!

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #3: Juli 2009

Kwoaje Keie TV!Hierbij de derde en in verband met de vakantie voorlopig laatste aflevering van Kwoaje Keie TV! In deze aflevering studio sport, de spreuk van de maand van Lambert Spanjers, Kwoaje Keie cabrio knallen met Cor van Schijndel en tot slot de weersverwachtingen met Hippie Henk.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #2: Juni 2009

Wie in Megen kent Magus TV nou niet? Al jaren vermaken ze ons elke 1e vrijdag van de maand met een TV uitzending die ook altijd terug te zien is op het uitzendinggemist van Megen, via de site. Sinds kort hebben ze een nieuwe rubriek van 15 minuten: Kwoaje Keie TV!

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #1: April 2009

De eerste aflevering van Kwoaje Keie TV, te zien elke 1e vrijdag van de maand op Magus TV!

Lees verder

Jeugdvoetbalkamp 2009!

Lees verder

Pronkzitting 2009: Non Bon Bi-Nostalgie the Movie!

Non Bon Bi-Nostalgie, de show van de Megense pronkzitting 2009 die Megen nog wel even bezig heeft gehouden. Volgens vele dan ook de terechte winnaar! En eindelijk staat hij nu online!

Lees verder

Non Bon Bini fuiven van vruuger!

Dat Non Bon Biniërs feestvierders zijn is natuurlijk oud nieuws, maar wist je dat ze dat ‘vruuger’ ook al waren?! Teun heeft wat oud filmmateriaal van ‘hullie pap’ uit de kast getrokken en er een compilatie van gemaakt!

Lees verder

Non Bon Bini weekend 2009


Lees verder

Carnaval 2009: 11/11- & prinsenbal the Movie!


Lees verder

Non Bon Bini bouwers 2009


Lees verder

Non Bon Bini pronkzitting 2009 teaser


Lees verder

11/11 bal 2008 / 2009


Lees verder