Oud & nieuw met Non Bon Bini

Janneke had wat tijd over en is goed bezig geweest!

Lees verder

Carnaval 2011: the Movie!

Het is oktober 2011. Dat geeft ons nog 4 maanden en dan gaat het weer van start: carnaval! Om alvast in de stemming te komen voor al die gezelligheid gaan we even terugkijken naar carnaval 2011.

Lees verder

Non Bon Bini weekend 2011: een evaluatie met film materiaal!

Eerst even een paar mensen bedanken, daarna gaan we over naar het filmpje. Ten eerste de barman en -vrouw die invielen voor Geert “gipsvoet” van Schijndel: Thijs en Lieke. Super bedankt namens de hele CV! Ook Wim bedankt voor de hapjes, de Raad van Elf voor de komst, Marc Janssen voor het dragen van het Non Bon Bini hoedje en natuurlijk de organisatie.

Lees verder

De (winnende) pronkzitting act van 2011: Jan & Wim op vakantie!

Behalve de pronkzitting zit zelfs de carnaval er inmiddels alweer op, maar hierbij dan toch eindelijk de beelden van onze (winnende) pronkzitting act van 2011.

Lees verder

Introductiefilmpje CV Rap noar d’n Tap

Competitie of concullega’s? In ieder geval heeft Megen er een nieuwe carnavalsvereniging bij: CV Rap noar de Tap. Bekend van de Pub, de Soos, Ulysses, sinds kort de pronkzitting en ook zeker de Willemien. Want elke zaterdag om stipt 4 uur zijn deze mannen daar te vinden.

Lees verder

Non Bon Bini & Jeugdkamp 2010

Zoals de meeste leden en fans van Non Bon Bini wel weten spant menig NBB lid zich in voor stichting Jeugdbelangen. Zo niet in het heden, dan wel in het verleden. Zaterdag gaat het jaarlijkse hoogtepunt van ‘de jeugd’ weer van start: het 7 daagse jeugdkamp!

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #10: Juli 2010

In deze tiende aflevering van KK tv een terugblik op 50 jaar Keiendonk. En dan bedoel ik niet het Keiendonk 50 jaar feest, want dat kwam vorige keer al aan bod. Ditmaal gaan we letterlijk 50 jaar door Keiendonk aan de hand van foto- en videomateriaal.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #9: Mei 2010

De negende aflevering van KK tv! Deze aflevering begint met een Keiendonk 50 jaar promo met al vele voorproefjes. Na 18 minuten begint een nieuw item wat de quotes gaat vervangen, namelijk de Megense mini moppentrommel. Na 20 en een halve minuut zie je een vlot gemonteerd stuk genaamd “heel Megen helpt” over het WK 2010.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #8: Maart 2010

Door de carnavalsdrukte hebben ze februari even overgeslagen, maar vorige maand was er gewoon weer een nieuwe aflevering van Kwoaje Keie TV. Johan heeft weer menig uurtjes achter zijn PC gezeten en ook de Non Bon Bini camera is er aan te pas gekomen om de leukste carnaval 2010 momenten op tv te laten verschijnen.

Lees verder

Weekendupdate week #43: NBB Weekendje special: Krattenburg!

Het is alweer een tijdje geleden. Twee Non Bon Bini leden namen het voortouw in het organiseren van een weekendje weg met de gehele CV. Bestemming: the middle of nowhere. Kraggenburg om precies te zijn, door Non Bon Bini al snel omgetoverd tot Krattenburg.

Lees verder

Wij zijn Non Bon Bini: de clip!

Tijdens onze pronkzitting act sloten we af met een zelf geschreven nummer. Het viel zo goed in de smaak dat ons werd aanbevolen het nummer op te nemen in een professionele studio. Non Bon Bini heeft enkele daadkrachtige leden, en dus zo geschiedde.

Lees verder

Pronkzitting 2010: Non Bon BinWie?!

Ook dit jaar deed Non Bon Bini weer mee aan de Keiendonkse pronkzitting. En ook dit jaar werd onze show weer (bijna) helemaal gefilmd! De uitvoering van de vrijdagavond vind je hier op de site.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #7: Januari 2010

Door een upload limiet op Vimeo kan ik niet helemaal bijblijven met KK TV, maar hierbij de 7e aflevering al weer. Deze gaat over Megense wintertuinen, de reeks Bijs zoekt vrouw wordt afgesloten, en er zijn bloopers van het afgelopen televisiejaar.

Lees verder

Kwoaje Keie TV aflevering #6: December 2009

De laatste post dateert alweer van anderhalve week terug.. Gelukkig heb ik de komende tijd meer vrije tijd (en zin) en dus zal het aantal posts vanaf nu weer gaan toenemen! En waarom dan niet beginnen met het bijwerken van de KK TV uitzendingen?! Daarom hierbij aflevering 6: December!

Lees verder

Update: Kwoaje Keie TV aflevering #5: November 2009

Het is toch gelukt om KK tv goed online te krijgen! Alweer de vijfde aflevering! In deze uitzending draait alles om jacht. Zo gaan de Kwoaje Keie op zoek naar de mooiste tuin van Megen, de nieuwe prins van Megen en wordt de jacht geopend om een chickie voor de Bijs te vinden!

Lees verder