Non Bon Bini Cribs special: Agrigento!

Met de overgang van mijn Nokia n97 mini naar mijn n’Iphone 4 kwam ik een filmpje tegen. Het is alweer even geleden, maar in April/Mei van dit jaar was ik zoals jullie hebben kunnen lezen met Corine in Sicilië. En daar heb ik een filmpje opgenomen!

Lees verder

Non Bon Bini Cribs special: vakantiehuisje Calella!

Het is alweer even geleden dat er een Non Bon Bini cribs is uitgekomen. Gelukkig hebben ook ‘de jong mannen’ hun vakantiehuisje on tape gezet! We gaan dus terug naar vakantie 2009: Calella!

Lees verder

Non Bon Bini Cribs: the making of & bloopers!

De Non Bon Bini Cribs reeks is een groot succes. Na 10 succesvolle en veel bekeken afleveringen (zo is de aflevering van Desi al 309 x bekeken!) is het tijd voor een making of & bloopers.

Lees verder

Non Bon Bini Cribs special: vakantiehuisje Albufappa!

Tenzij je met een camper of sleurhut gaat hoort bij elke vakantie een vakantiehuisje. En bij het woord huisje denkt Non Bon Bini meteen aan cribs. Want wat is nou vetter dan een Non Bon Bini cribs special van je vakantiehuisje?!

Lees verder

Non Bon Bini Cribs special: prins Mari d’n twidde!

Deze hebben jullie nog tegoed. Net opgenomen voor de carnaval maar door de problemen met de site nu voor de meeste pas zichtbaar.

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #8: Sjors

Na een weekje overgeslagen te hebben zijn we deze week buiten Megen te vinden, namelijk in de crib van Sjors aka Pietje te Tilburg!

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #7: Geert

Cribs bracht ons deze week naar de Maasbommelsestraat, waar we een kijkje gingen nemen bij ons hoofd van de afdeling bouw: Geert. Hij geeft een uitgebreide rondleiding door zijn crib, inclusief nieuwe slaapkamer en Playstation 3!

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #6: Ctje

Ook deze week hebben we, na wat rondbellen door Teun, weer een adresje gevonden. De gelukkige was Jan van Oijen, ofwel Ctje.

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #5: Lieke

Deze week op het programma van Non Bon Bini Cribs: Lieke! De opname heeft plaatsgevonden op haar verjaardag.

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #4: Desi

Deze week geen studentenkamertje van enkele vierkanten meters maar een echte crib! We zijn op bezoek gegaan bij Desi, die ons haar hele huis heeft laten zien.

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #3: Ron

Deze week in Non Bon Bini Cribs de mansion van Ron in nieuw-Megen. Hij studeert natuurlijk niet voor niks voor leraar Engels en daarom is deze opname geheel in het Engels.

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #2: Thijs

Zoals beloofd vanaf nu elke donderdag of vrijdag een cribs episode! Omdat de eerste opnames plaats vonden in nieuw-Megen hadden we meteen drie vliegen in één klap.

Lees verder

Non Bon Bini Cribs #1: Chema

De redactie zit boordenvol ideeën! Wat dacht je van Non Bon Bini Cribs, afgeleid van MTV Cribs. Na het eureka gevoel meteen een film crew in het leven geroepen die net zo enthousiast waren.

Lees verder