Pronkzitting 2009: Non Bon Bi-Nostalgie the Movie!

Non Bon Bi-Nostalgie, de show van de Megense pronkzitting 2009 die Megen nog wel even bezig heeft gehouden. Volgens vele dan ook de terechte winnaar! En eindelijk staat hij nu online!

Lees verder

Weekendupdate week #14: Non Bon Bini weekend 2009: Pinkpub!

Niek K. werd 19 en Bernd 20 deze week. Verder moeten we Inge W. missen want die zit aan de andere kant van de wereld: Japan.

Lees verder

De carnaval ’09 “hadde gij nog gebeld gehad” quotes post!

Aan een carnaval hou je behalve een geweldige tijd meestal ook leuke quotes en gebeurtenissen over. Om die vooral niet te vergeten hierbij deze post!

Lees verder

Carnaval 2009 schema & dinsdagavond uitleg!

Het is bijna zover, carnaval 2009! Net als vorig jaar is er ook dit jaar een Non Bon Bini schema, zodat je precies weet wat er wanneer te doen is! En natuurlijk uitleg over wat nou precies de bedoeling is van de dinsdagavond!

Lees verder

Week(end)update week #6: Prinsenbal en Klunen!

De week waarin Jan (v S) 20 werd. Verder werd door de voorzitter alvast bier ingeslagen voor de laatste weken bouwen en de carnaval, want het komt steeds dichterbij!

Lees verder

Non Bon Bini ontvangt officiële uitnodiging prinsenbal!

Non Bon Bini wordt steeds meer een ingeburgerd begrip in Megen en omstreken. Zo ontvangen we ook al officiële uitnodigingen.

Lees verder

Week(end)update week #5: Non Bon Bini winnaar Megense pronkzitting!!!

Wat nou NBB staat voor ‘Nooit Bouwers Binnen’?! Deze maandag waren het er maar liefst 10.. Verder werd Remy oom, en natuurlijk won Non Bon Bini de Keiendonkse pronkzitting 2009!!!

Lees verder

Pronkzitting 2009: Non Bon Bi-Nostalgie!

Op 30 en 31 januari is het zover, de Keiendonkse pronkzitting! Natuurlijk zal ook Non Bon Bini weer op het podium verschijnen, en ook dit jaar hebben we weer een spectaculaire show voor Megen in petto!

Lees verder

Carnaval 2008/2009 is begonnen!

Op zaterdagavond 8 november was het zover, de officiële kick-off van Carnaval 2008/2009 tijdens het 11/11 bal. De avond waarop prins Anthoine Litjens zijn Keiendonk overdroeg aan de nieuwe prins: Mari d’n Twidde die Marco van de Wiel als adjudant koos. Maar de avond van Non Bon Bini begon eerst ergens anders, namelijk in de Elzenstraat.

Lees verder