Non Bon Bini weekend 2011: een evaluatie met film materiaal!

Eerst even een paar mensen bedanken, daarna gaan we over naar het filmpje. Ten eerste de barman en -vrouw die invielen voor Geert “gipsvoet” van Schijndel: Thijs en Lieke. Super bedankt namens de hele CV! Ook Wim bedankt voor de hapjes, de Raad van Elf voor de komst, Marc Janssen voor het dragen van het Non Bon Bini hoedje en natuurlijk de organisatie.

Lees verder

Dit weekend verenigingenquiz! Namens NBB: Stefan & Teun

Gezien het grote succes van de afgelopen jaren, vertegenwoordigen Stefan & Teun ons dit weekend weer tijdens de verenigingenquiz! Zorg dat je erbij bent, want behalve dat ze natuurlijk de steun kunnen gebruiken, krijgen ook de supporters dit jaar een opdracht! Dit nieuwe onderdeel heet de achterbanvraag, en sociale media is hierbij erg belangrijk. Vrijdagavond dus, 20.00 sharp!

*Update* Ook Janneke & Lisa doen namens ons mee!

Schema carnaval 2011

Carnaval 2011 staat voor de deur en dat betekent dat we even het één en ander op een rijtje moeten hebben. Sowieso is het natuurlijk wel handig om te weten wat te er allemaal te doen is, en vooral ook wanneer.

Lees verder

Kerstsoos 2010!

Kerst is een feest van tradities. De avond van soos ’t Trêpke vormt daar geen uitzondering op! Vandaar precies dezelfde aankondiging als vorig jaar.

Lees verder

Aankomend weekend Kwoaje Keie weekend 2010!

Aankomend weekend: 19, 20 en 21 november is staat het Kwoaje Keie weekend 2010 op het programma. Zoals we gewend zijn van de KK’s hebben ze weer een leuk programma in elkaar gezet. Vorig jaar was een succes, evenals het jaar daarvoor. Genoeg reden dus om ook dit jaar weer van de partij te zijn.

Lees verder

Soos ’t Trepke presenteert: Mister-Ed

De R zit weer in de maand en dat kan slechts één ding betekenen: na een natte, maar geslaagde buitensoos gaat soos ’t Trepke terug Acropolis in. Droog en heel warm, dankzij Mister-Ed.

Lees verder

Non Bon Bini & Jeugdkamp 2010

Zoals de meeste leden en fans van Non Bon Bini wel weten spant menig NBB lid zich in voor stichting Jeugdbelangen. Zo niet in het heden, dan wel in het verleden. Zaterdag gaat het jaarlijkse hoogtepunt van ‘de jeugd’ weer van start: het 7 daagse jeugdkamp!

Lees verder

29 Augustus: 2 Rockin’ Soos

Zoals jullie in het Brabants dagblad hadden kunnen lezen is het zondag 29 augustus weer tijd voor 2 ROCKIN’ SOOS ofwel ‘de buitensoos’! Tussen 14 uur en 22:30 uur is het Broeder Everardusplein omgetoverd tot een dampend pop en rock festijn.

Lees verder

Vakantie verhalen 2010!

De grote vakantie zit er aan te komen en dat betekend dat Non Bon Bini eropuit gaat! Natuurlijk is het leuk om aan de thuisblijvers te laten weten hoe het is. Dat kan hier!

Lees verder

Ook Jules op video vastgelegd vanuit Zuid-Afrika!

Na een tip via Geert van vader v/d Oever hier nog een video vanuit Zuid-Afrika! Dit keer wordt Jules geïnterviewd. Het fragment staat op de site van de Fifa en gaat niet over voetbal maar over het indrukwekkende apartheid museum. Op 0.38 seconde zie je Jules voor het eerst in beeld, rond de 1.53 wordt zijn mening gevraagd over het museum. Kijk snel!

Eelco in het 8 uur journaal vanuit Zuid-Afrika!

Zoals iedereen wel zal weten zitten Eelco en Jules in Zuid-Afrika. Menig Megenaar kijkt dan ook goed rond zodra het Nederlands publiek in en rondom de stadia wordt getoond. En jawel hoor, Eelco is gespot! Tijdens het 8 uur journaal van vanmorgen zelfs! De site van de NOS heeft te maken met erg veel bezoekers en is daardoor erg sloom, maar als je het een aantal keren probeert moet het lukken Eelco te zien!

Wandeltweedaagse van de Keienbloazers op 1 & 2 juli

De Keienbloazers organiseren dit jaar voor de 3e keer de wandeltweedaagse. Met nieuwe routes die de wandelaars leiden langs de mooie plekken rondom Megen. Bewegen is belangrijk, dus wandel je fit!

Lees verder

Het beloofde sportquiz 2010 filmpje: 3 kleine Non Bon Biniërs!

Er waren eens, lang geleden, 3 lieve Non Bon Biniërtjes. Zij voetbalden, of keepte, in de gymzaal van Ravenstein. Als ze werden geïnterviewd door de lokale omroep, gaven zij enkel antwoord met “ja” of “nee”. Nouja, op eentje na dan. Die stond wat liever in de spotlight en ook letterlijk vooraan bij de camera. Het filmde werd een hit tijdens de sportquiz 2010 in de voetbalkantine van Ulysses. Zie hier waarom!

Lees verder

Zaterdag 17 april: Ulysses wa kunde en wa kende quiz 2010!

Na het overweldigende succes (de kantine zat stampvol) van vorig jaar ook dit jaar weer: de sportquiz. Of beter gezegd, de wa kunde en wa kende quiz. Want na jarenlang een serieuzere quiz over voetbal- en sportkennis te hebben gedraaid heeft de commissie het serieuze de afgelopen jaren wat afgebouwd. Dit om een breder publiek aan te spreken en er een nog gezelligere avond van te maken. En dat is gelukt!

Lees verder

Non Bon Bini weekend – 9, 10 en 11 april!

9,10 en 11 april is het weer zover, dan staat het Non Bon Bini weekend weer voor de deur. Een weekend vol activiteiten in onze residentie, Bar the Royal Pub. Natuurlijk hebben wij ook dit jaar weer een spectaculair weekend in elkaar gezet met 3 dagen volop feest!

Lees verder