Weekendupdate week #43: NBB Weekendje special: Krattenburg!

Het is alweer een tijdje geleden. Twee Non Bon Bini leden namen het voortouw in het organiseren van een weekendje weg met de gehele CV. Bestemming: the middle of nowhere. Kraggenburg om precies te zijn, door Non Bon Bini al snel omgetoverd tot Krattenburg.

Lees verder

Week(end)update week #?!: Van alles en nog wat!

Wist je dat Non Bon Bini.nl ondertussen al langer dan een jaar draait?! Op 6 november 2008 werd het eerste artikel gepost. Met de nodige ups en downs zijn we inmiddels uitgegroeid tot een welbekende en goed bezochte site, zie laten de statistieken zien. De site is momenteel overigens ook weer bereikbaar via www.nonbonbini.nl, dus zonder cv!

Lees verder

Weekendupdate week #34: Lowlands special!

Met vier slopende dagen in het vooruitzicht is slechts één ding belangrijk. Goed uitgerust beginnen. Terwijl wij dachten aan voldoende slaap, rustte Geert zich uit met Jupi’s en zevenendertig telefoons, om maar voldoende batterij te hebben. In de trein begint het festijn.

Lees verder

Weekendupdate week #32 & 33: Albufappa special!

Van 3 t/m 12 gingen 8 NBBers en één Macharense aanhanger naar Albufeira te Portugal. Al snel werd de plaats van bestemming omgedoopt tot Albufappa. Op maandag de 3e was het zover, het avontuur ging beginnen!

Lees verder

Weekendupdate week #30 & 31: 4-daagse, Megense kermis & feest!

De Nijmeegse vierdaagse, wie kent ze niet?! Noren, Zweden, Duitsers, zelfs Canadezen waren er tijdens de Nijmeegse vierdaagse feesten! En ook veel Nederlanders: van Megen tot Roffa!

Lees verder

Weekendupdate week #28 & 29: Oijen, 2x Elzenstraat & NBB Open!

We gaan nogmaals terug in de tijd en pakken 2 weken samen! Zo werd het Actie-Fix feest in Oijen door enkele NBBers met wat KKs bezocht. Ondertussen was voor de mensen die in de Elzenstraat wonen (wat een geluksballen!) het ‘Elzenstraat feest’.

Lees verder

Weekendupdate week #27: NBB Rex Hunt Competitie & BBQ!

Hierbij weer eens een weekendupdate! Doordeweeks op maandag een slagingsfeestje van Mart en op dinsdag van Teun. Ook bezochten veel NBBers door het mooie weer de gouden ham!

Lees verder

Weekendupdate week #26: Van alles wat!

Deze week geen Non Bon Bini verjaardag en dat geldt ook voor de komende weken. Wel werden deze week de laatste wedstrijden van zomeravondvoetbal gespeeld. Het verging FC Oele niet echt geweldig maar net zoals het motto van onze eerste carnavalswagen: “meedoen is belangrijker dan winnen!”.

Lees verder

Weekendupdate week #25: EXIT Biezenmortel!

Deze week werd Chema 22 en Freek 20. Doordeweeks was de kennismaking met de nieuwe trainer van de selectie van Ulysses: Harm van Uden. Verder bezochten enkele leden the Hangover in de bioscoop.

Lees verder

Weekendupdate week #24: Selectieweekend!

Geen Non Bon Bini verjaardagen deze week. Wel iets anders spectaculairs, namelijk selectieweekend!

Lees verder

Weekendupdate week #23: Boogie Wonderland!

Laura werd 19 en Joe 20 deze week. Natuurlijk werd er ook weer gezomeravondvoetbald, al gaat ’t niet echt lekker.. Gelukkig gaat het om de gezelligheid, nietwaar?!

Lees verder

Weekendupdate week #22: Pinkpop special!

Pinkpop 2009!Niet alleen in Demen werd de boel op stelten gezet, ook in Landgraaf vierden Non Bon Biniërs een bescheiden feestje. Nou ja, bescheiden… Gewoon een dik feest tussen 60.000 man. Een verslag van Geert, Paul & Sjors.

Lees verder

Weekendupdate week #22: SDDL feestweekend!

Omdat er deze week geen bekende gebeurtenissen van doordeweeks zijn, skippen we weer meteen door naar het weekend!

Lees verder

Weekendupdate week #21: Jeugdvoetbalkamp!

Remy werd 22 deze week. Verder geen spannende gebeurtenissen doordeweeks, zelfs niet na aanvraag bij het informatie- en adviescentrum van Megen.

Lees verder

Weekendupdate week #20: Sponsortoernooi!

Eindelijk weer een jarige bij Non Bon Bini: Ton (dK) werd 21 deze week. Verder is het zomeravonden weer begonnen met natuurlijk weer FC Oele!

Lees verder